Bolondos Tavaszköszöntő a sóskúti iskolában

Oszd meg!

Szervezetünk 15 gyümölcsfa csemetét kapott támogatásképpen, amely fáknak a helyét a most felújítás alatt lévő sóskúti iskolában találtuk meg. 
A faültetés ill. avatás és a kerti party 2016. április 1-én 14.00 órakor került megrendezésre. 
A BOLONTOS TAVASZKÖSZÖNTŐ kerti partyval hagyományt szeretnénk teremteni a sóskúti iskolában. Minden évben ezen a napon egy kis kerti partyt rendezünk a természet, a fák és a gyümölcsök tiszteletére és persze a gyermekek mosolyáért.
Mindezek mellett nagyon jó lenne, ha a következő években más iskolában is ezt meg tudnánk csinálni. 
A faültetés apukák és gyermekek segítségével valósult meg.
A faavatásra a gyermekek és a tanító nénik is készültek, rajzoltak és színezték a gyümölcsöket és a megfelelő fára fel is helyeztük. 
A kerti party egy tavaszköszöntő verssel kezdődött, melyett Dömötöri Linett (a szervezet gyermek szóvivő jelöltje) mondott el. 
 
A faültetés mellett a legnagyobb élmény a gyermekek kézlenyomatának megörökítése volt.
 
EZÚTON SZERETNÉM MEGKÖSZÖNNI A LEHETŐSÉG MEGTALÁLÁSÁT ÉS A SZERVEZÉSBEN VALÓ AKTÍV RÉSZVÉTELÉT DÖMÖTÖRI LINETT, GYERMEK SZÓVIVŐNK ANYUKÁJÁNAK ANGELIKÁNAK. :)
 
Szeretnénk még köszönetet mondani a Sió Eckes Kft-nek a zamatos gyümölcslevekért, a Sóskúti Lovas- és Élményparknak a finom szendvicsekért és süteményekért, a Születésnapom.hu zsúrszolgálatnak a a kerti party dekorációjáért és a kreatív foglalkozásért.
Utoljára hagytuk, de az egyik legnagyobb köszönet illeti a gyümölcsfákat biztosító Magyar Kertészeti Szaporítóanyag Nonprofit Kft-t és az iskola tanárait és diákjait.
 

Faültetés cikk

Bolondos Tavaszköszöntő képek